Reclame

Boek over Space Mountain binnenkort online te koop

Ga jij het kopen?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris brengt een nieuw boek uit over de attractie Space Mountain in Discoveryland. Het boek zal gaan over de Parijse versie van de attractie die in 1995 geopend werd en zal te koop zijn in de winkels in Disneyland Paris en online via shopDisney.

Het boek is het derde boek dat Disneyland Paris zal uitgeven over een attractie. Eerder verscheen als een boek over Pirates of the Caribbean in Adventureland en daarna over Phantom Manor in Frontierland.

Net zoals de andere boeken, zal ook dit boek over Space Mountain tweetalig zijn (Frans en Engels). Het bestaat uit ongeveer 100 pagina's vol met documenten, nooit geziene foto's en leuke anekdoten. Het boek is samengesteld tijdens de laatste upgrade van de attractie. Het team van de attractie beschrijft de geschiedenis van de attractie en verschillende specificaties van de baan. Ook de verschillende missies (De la Terre à la Lune, Mission 2 en Hyperspace Mountain) van de attractie komen aan bod.

Het boek zal midden 2021 te verkrijgen zijn in de Disney-parken en online via shopDisney. Naast het boek zal ook een limited-edition sleutel van de attractie exclusief te koop zijn in de Disney-parken.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.