Reclame

Bevestigd! Phantom Manor krijgt een aparte FastPass-wachtrij

Je kan vanaf nu sneller in de attractie.
3 minuten om te lezen
De openingsdatum van Phantom Manor komt dichterbij en de volgende details worden duidelijk. In de zomer van 2017 werd het FastPass-systeem getest bij het populaire spookhuis. Nu is het bevestigd dat de attractie zal uitgerust worden met een speciale FastPass-wachtrij.

Dankzij het FastPass-systeemkan je sneller, en op je eigen tempo, een attractie bezoeken. Je neemt een gratis ticket aan de attractie en hierop staan twee tijdstippen waartussen je kan terugkomen. Je kan dan aanschuiven in een speciale, verkorte wachtrij.

dlp phantom manor fastpass

Ondertussen beschikken zes andere attracties in het Disneyland Park over het FastPass-systeem, namelijk Big Thunder Mountain, Peter Pan's Flight, Indiana Jones and the Temple of Peril, Hyperspace Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast en Star Tours.

Momenteel wordt Phantom Manor opgeknapt. Een openingsdatum is nog niet bekend. De geruchten gaan de ronden dat dit einde maart of begin april 2019 zou zijn. Phantom Manor is hiermee de attractie die het langst gesloten werd voor onderhoud.

dlp-phantom-manor-fastpass.jpg

Misschien ook interessant?

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.