Reclame

Bevestigd! Phantom Manor krijgt een aparte FastPass-wachtrij

Je kan vanaf nu sneller in de attractie.
1 minuut om te lezen
De openingsdatum van Phantom Manor komt dichterbij en de volgende details worden duidelijk. In de zomer van 2017 werd het FastPass-systeem getest bij het populaire spookhuis. Nu is het bevestigd dat de attractie zal uitgerust worden met een speciale FastPass-wachtrij.

Dankzij het FastPass-systeem kan je sneller, en op je eigen tempo, een attractie bezoeken. Je neemt een gratis ticket aan de attractie en hierop staan twee tijdstippen waartussen je kan terugkomen. Je kan dan aanschuiven in een speciale, verkorte wachtrij.

Ondertussen beschikken zes andere attracties in het Disneyland Park over het FastPass-systeem, namelijk Big Thunder Mountain, Peter Pan's Flight, Indiana Jones and the Temple of Peril, Hyperspace Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast en Star Tours.

Momenteel wordt Phantom Manor opgeknapt. Een openingsdatum is nog niet bekend. De geruchten gaan de ronden dat dit einde maart of begin april 2019 zou zijn. Phantom Manor is hiermee de attractie die het langst gesloten werd voor onderhoud.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.