Reclame

Beluister de muziek uit de Disney-Parken nu via de officiële playlists

Op Spotify en YouTube Music.
5 minuten om te lezen
Wil je een snuifje sfeer van Disneyland Paris in huis? Vanaf nu kan je de muziek uit de Disney-Parken streamen door je huis dankzij de officiële playlists op Spotify en YouTube Music. De playlists worden geüpdate met de laatste muziek.
disneyland-paris-music-playlists-spotify-youtube.jpg

Disneyland Paris kondigde de playlists aan op sociale media. "Jullie vroegen, wij hebben geluisterd", luidt het.  Op Spotify en YouTube Music kan je nu verschillende playlists vinden met muziek die geüpload werd door Disney.

Er zijn momenteel vier categorieën beschikbaar, maar deze worden continue uitgebreid. In de playlist 'Halloween' kan je onder andere 'This is Halloween', de theme van de Tower of Terror en 'Grimm Grinning Ghost' uit de Haunted Mansion terugvinden. Verder heb je een lijst met muziek van attracties zoals Pirates of the Caribbean, 'it's a small world', Peter Pan's Flight en Ratatouille.

De musical 'The Lion King & Jungle Festival: Rhythms of the Pride Lands' is ook volledig terug te vinden met klassiekers als 'Circle of Live' en 'Be Prepared'. De laatste playlist 'Around the World' bevat muziek vanuit alles Disney-Parken in de wereld.


Misschien ook interessant?

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

26 mei 2023 22:20

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.