Reclame

Beluister de muziek uit de Disney-Parken nu via de officiële playlists

Op Spotify en YouTube Music.
5 minuten om te lezen
Wil je een snuifje sfeer van Disneyland Paris in huis? Vanaf nu kan je de muziek uit de Disney-Parken streamen door je huis dankzij de officiële playlists op Spotify en YouTube Music. De playlists worden geüpdate met de laatste muziek.
disneyland-paris-music-playlists-spotify-youtube.jpg

Disneyland Paris kondigde de playlists aan op sociale media. "Jullie vroegen, wij hebben geluisterd", luidt het.  Op Spotify en YouTube Music kan je nu verschillende playlists vinden met muziek die geüpload werd door Disney.

Er zijn momenteel vier categorieën beschikbaar, maar deze worden continue uitgebreid. In de playlist 'Halloween' kan je onder andere 'This is Halloween', de theme van de Tower of Terror en 'Grimm Grinning Ghost' uit de Haunted Mansion terugvinden. Verder heb je een lijst met muziek van attracties zoals Pirates of the Caribbean, 'it's a small world', Peter Pan's Flight en Ratatouille.

De musical 'The Lion King & Jungle Festival: Rhythms of the Pride Lands' is ook volledig terug te vinden met klassiekers als 'Circle of Live' en 'Be Prepared'. De laatste playlist 'Around the World' bevat muziek vanuit alles Disney-Parken in de wereld.


Kerstboom in Disneyland Paris nog steeds aanwezig

17 januari 2023 21:09

Nieuwe Minnie-collectie ter ere van Polka Dot Day

12 januari 2023 22:02

Marvel Superhelden tijdelijk niet te zien in Avengers Campus

12 januari 2023 21:01
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.