Reclame

Belgische Lost Frequencies speelt DJ-set in leeg Disneyland Paris

Geniet mee van de prachtige beats!
4 minuten om te lezen
De Belgische DJ Felix De Laet, aka Lost Frequencies, mocht op zaterdag 12 december 2020 een DJ-set spelen in een leeg Disneyland Paris. Voor het kasteel van Doornroosje speelde hij enkele van zijn meest bekende nummers.

Het initiatief kwam van de Franse radiozender Virgin Radio FR. Publiek mocht niet aanwezig zijn, want Disneyland Paris is momenteel gesloten vanwege het Coronavirus, maar enkele Disney Figuren waren wel aanwezig. Max Goof mocht de stroomstekker aankoppelen om zo de DJ-set te starten.

Lost Frequencies stond op een podium op Central Plaza, voor het kasteel van Doornroosje. Tijdens zijn DJ-set waren er projecties te zien op het kasteel, een lichtspectakel en een show van de waterfonteinen. De Belgische DJ speelde enkele van zijn grootste nummers, waaronder ‘Love To Go’, ‘Don’t Leave Me’ en ‘Sun Is Shining’.

Naast Lost Frequencies traden ook Julien Doré, Jérémy Frerot, Louane, Vianney en Ofenbach op. Disneyland Paris is nog gesloten tot en met 12 februari 2020. Voor Felix was het de eerste keer dat hij mocht optreden in Disneyland Paris. Normaal zou hij in juli tijdens Electroland zijn debuut maken, maar dit festival werd afgelast.

Geniet mee van zijn DJ-set (vanaf 1u04):

Foto's en video copyright Disney.

COO van Disneyland Paris Daniel Delcourt geeft fakkel door

17 maart 2023 21:33

Marvel superheld Hulk komt naar Disneyland Paris als meet en greet personage

15 maart 2023 17:54

Eerste blik op muurschildering voor 'Luca' ruimte in Pizzeria Bella Notte in Disneyland Parijs

2 maart 2023 23:11
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.