Reclame

Beide shows 'The Lion King' voor onbepaalde tijd uitgesteld

Het entertainmentaanbod slinkt opnieuw
1 minuut om te lezen
Slecht nieuws voor het entertainmentaanbod van Disneyland Paris. De show 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' was de afgelopen dagen niet te zien in het Frontierland Theater. Nu is de show voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De reden is echter niet geweten. Eerder werd al bekend gemaakt dat de tweede show uit het Lion King & Jungle Festival niet zou starten in het Walt Disney Studios Park. Ook daar werd de show 'The Jungle Book Jive' voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat twee van de acteurs positief werden getest op het Coronavirus. Of het Coronavirus ook aan de basis ligt van het annuleren van Rhythms of the Pride Lands, is niet geweten.

De kans is groot dat de shows helemaal niet meer terugkeren. De zomer is bijna afgelopen en in het najaar staat het Halloween seizoen al voor de deur. Dit zal starten op 26 september 2020. Vanaf september dalen traditioneel de bezoekersaantallen van Disneyland Paris. Hierdoor werd al beslist om Hotel Cheyenne terug te sluiten en de openingsuren aan te passen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.