Reclame

Avondshow Disney Illuminations keert terug in Disneyland Paris

Eindelijk opnieuw een avondshow.
1 minuut om te lezen
Goed nieuws! Want de avondshow Disney Illuminations keert vanaf 21 december 2021 terug naar het Disneyland Paris. Geniet opnieuw van een prachtige show met projecties op het kasteel en vuurwerk.

Door de aankondiging is ook de einddatum van de werken aan het kasteel van Doornroosje gezet. Vanaf 21 december moet het kasteel terug dienen als decors voor de avondshow. Disney Illuminations is de opvolger van de avondshow Disney Dreams en is een combinatie van muziek, lasers, vuurwerk, vlammenwerpers en projecties op het kasteel.

Tijdens de show neemt Mickey je mee op een boeiende reis en treedt je in de voetsporen van helden uit Disney klassiekers, zoals The Little Mermaid, Frozen en Finding Nemo. Het legendarische schip van Captain Jack Sparrow, the Black Pearl komt ook voorbij. Om te eindigen met een reeks "live action-beelden" met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers die Star Wars-fans zullen bekoren.

Speciaal voor houders van een Infinity jaarpas zijn er plaatsen voorzien waar de show goed gezien kan worden. De avondshow is al sinds de sluiting in 2020 niet meer te zien. Of de show zal aangepast worden voor de 30e verjaardag van Disneyland Paris, is nog niet geweten.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.