Reclame

Avengers Campus sluit op 22 april 2023 om 14u.

Best vroeg naar het Walt Disney Studios Park gaan!
1 minuut om te lezen
Helaas worden de openingstijden van de Avengers Campus op zaterdag 22 april 2023 aangepast. Het themaland zal gesloten zijn vanaf 14.00u. Ook het avondspektakel "Avengers: Power The Night" wordt geannulleerd. Vanaf 14.00u wordt het themaland klaargemaakt voor een evenement dat er zal plaatsvinden.

Voor de uitgenodigde gasten wordt er op dezelfde dag na sluitingstijd van het Walt Disney Studios Park een speciaal gala-evenement georganiseerd in Avengers Campus. Dit exclusieve evenement is ter gelegenheid van de release van Marvel's "Guardians of the Galaxy Vol. 3". Het belooft een spectaculaire avond te worden waarbij gasten de kans krijgen om zich onder te dompelen in de wereld van Marvel en te genieten van speciale shows en activiteiten. Helaas is dit evenement alleen toegankelijk voor uitgenodigde gasten en niet voor het grote publiek.

Als je niet bent uitgenodigd voor het gala-evenement, zijn er nog steeds genoeg andere attracties en shows om van te genieten in Disneyland Paris. Het park biedt een breed scala aan attracties en ervaringen voor alle leeftijden en interesses. Van de iconische "It's a Small World" tot de spannende achtbanen zoals "Indiana Jones and the Temple of Peril", er is voor elk wat wils.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.