Reclame

Avengers Campus sluit op 22 april 2023 om 14u.

Best vroeg naar het Walt Disney Studios Park gaan!
4 minuten om te lezen
Helaas worden de openingstijden van de Avengers Campus op zaterdag 22 april 2023 aangepast. Het themaland zal gesloten zijn vanaf 14.00u. Ook het avondspektakel "Avengers: Power The Night" wordt geannulleerd. Vanaf 14.00u wordt het themaland klaargemaakt voor een evenement dat er zal plaatsvinden.

Voor de uitgenodigde gasten wordt er op dezelfde dag na sluitingstijd van het Walt Disney Studios Park een speciaal gala-evenement georganiseerd in Avengers Campus. Dit exclusieve evenement is ter gelegenheid van de release van Marvel's "Guardians of the Galaxy Vol. 3". Het belooft een spectaculaire avond te worden waarbij gasten de kans krijgen om zich onder te dompelen in de wereld van Marvel en te genieten van speciale shows en activiteiten. Helaas is dit evenement alleen toegankelijk voor uitgenodigde gasten en niet voor het grote publiek.

Als je niet bent uitgenodigd voor het gala-evenement, zijn er nog steeds genoeg andere attracties en shows om van te genieten in Disneyland Paris. Het park biedt een breed scala aan attracties en ervaringen voor alle leeftijden en interesses. Van de iconische "It's a Small World" tot de spannende achtbanen zoals "Indiana Jones and the Temple of Peril", er is voor elk wat wils.

Misschien ook interessant?

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.