Reclame

Attracties in Frontierland bijna allemaal gesloten

Bijna alle attracties worden opgeknapt
1 minuut om te lezen
Wie deze week in Frontierland rondloopt, zal raar opkijken. De meeste attracties zijn gesloten voor renovatie. Op dit moment zijn er geen shows te zien en de meeste restaurants blijven toe.

Phantom Manor is sinds januari gesloten voor een grootschalige renovatie. Alle scènes worden opgeknapt en er worden nieuwe toegevoegd. Ook de buitenkant wordt opgeknapt met een nieuw likje verf.

De populaire attractie Big Thunder Mountain is al sinds november gesloten. De reden waarom is niet gekend. Vanaf 23 maart is deze attractie echter terug geopend. Pocahontas Indian Village is al maanden gesloten, maar de werken schieten niet op en een openingsdatum is nog niet gekend..

Er zijn momenteel geen shows te zien omdat het Chaparral Theater gesloopt wordt. Op deze plek komt een nieuw en groter theater waarbij meer gasten naar de shows kunnen kijken.

De enige attractie die wel geopend is, is de Thunder Mesa Riverboat Landing, maar deze sluit reeds om 17.00 uur. Sommige restaurants en winkels zijn ook geopend, maar dit verschilt van dag tot dag.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.