Reclame

Attracties in Frontierland bijna allemaal gesloten

Bijna alle attracties worden opgeknapt
4 minuten om te lezen
Wie deze week in Frontierland rondloopt, zal raar opkijken. De meeste attracties zijn gesloten voor renovatie. Op dit moment zijn er geen shows te zien en de meeste restaurants blijven toe.
dlp-big-tunder-mountain-closed.jpg

Phantom Manor is sinds januari gesloten voor een grootschalige renovatie. Alle scènes worden opgeknapt en er worden nieuwe toegevoegd. Ook de buitenkant wordt opgeknapt met een nieuw likje verf.

De populaire attractie Big Thunder Mountain is al sinds november gesloten. De reden waarom is niet gekend. Vanaf 23 maart is deze attractie echter terug geopend. Pocahontas Indian Village is al maanden gesloten, maar de werken schieten niet op en een openingsdatum is nog niet gekend..

Er zijn momenteel geen shows te zien omdat het Chaparral Theater gesloopt wordt. Op deze plek komt een nieuw en groter theater waarbij meer gasten naar de shows kunnen kijken.

De enige attractie die wel geopend is, is de Thunder Mesa Riverboat Landing, maar deze sluit reeds om 17.00 uur. Sommige restaurants en winkels zijn ook geopend, maar dit verschilt van dag tot dag.

COO van Disneyland Paris Daniel Delcourt geeft fakkel door

17 maart 2023 21:33

Nieuwe attractie-sleutels van Peter Pan en Main Street Transportation in de maak

4 maart 2023 15:19

Eerste blik op muurschildering voor 'Luca' ruimte in Pizzeria Bella Notte in Disneyland Parijs

2 maart 2023 23:11
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.