Reclame

Attractie "Disney Jungle Cruise" krijgt eigen film

Vanaf 2020 in de filmzalen.
1 minuut om te lezen
Disney Jungle Cruise is gebaseerd op de gelijknamige attractie in het Amerikaanse Walt Disney World. De film neemt je mee in het verhaal van kapitein Frank die een rivierboot heeft. Hij gaat op avontuur om de 'Tree of Life' te vinden en komt terug in allerlei avonturen.

“Ik zal de kapitein spelen van een boot die de Amazone op vaart”, vertelt acteur Dwayne Johnson. “En daarbij belanden de personages in allerlei geweldige avonturen. Een beetje in de stijl van Indiana Jones. Ik kijk er nu al enorm naar uit.” Dwayne staat vooral bekend als 'The Rock' en kruipt nu in de rol van kapitein Frank.

Frank is samen met een wetenschapper en haar broer op zoek naar de Tree of Life in de jungle. Deze boom zou helende krachten bezitten.

Disney heeft in 2003 al eens een film gebaseerd op een bestaande attractie. Pirates of the Caribbean werd eerst al lachend onthaald, maar groeide uit tot een groot succes en de film heeft ondertussen al vier keer een vervolg gekregen. Ook de attracties werden in alle Disney-parken aangepast door onder meer het toevoegen van Barbossa en Johnny Depp aka Captain Jack Sparrow.

De film zal vanaf 24 juli 2020 te zien zijn in de filmzalen.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.