Reclame

Acteur Tom Holland speelt Spider-Man in Web Slingers attractie

Van de film naar de parken
1 minuut om te lezen
Bezoekers van de nieuwe Spider-Man attractie in het Walt Disney Studios Park zullen binnenkort een bekend gezicht tegenkomen. Acteur Tom Holland, die Spider-Man speelt in de nieuwe Spider-Man en Avengers films zal te zien zijn tijdens de attractie.

Web Slingers: A Spider-Main Adventure is onderdeel van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. De attractie wordt momenteel gebouwd in Parijs en het Amerikaanse Disneyland Resort Anaheim. Disney Imagineers hebben een filmpje gedeeld waarin Holland enthousiast is over zijn rol. "Voor de films heb ik vooral voor green screens moeten spelen", vertelt Holland. "Ik ben blij dat gasten binnenkort naar een echte plaats kunnen gaan om de actie te beleven".

Holland zal je als Peter Parker verwelkomen bij WEB, de Worldwide Engineering Brigade, waar talrijke uitvindingen worden gedaan. Één van deze uitvindingen zijn de Spider-Bots, kleine robots in de vorm van spinnen. Maar dan loopt er iets mis, en beginnen de Spider-Bots zich te vermenigvuldigen en moet jij helpen ze te verslaan!

Het gebruik van nieuwe technologieën zorgen ervoor dat je bewegingen en gestures gebruikt kunnen worden in de attractie. In je Web Slinger-voertuig kan je, dankzij een 3D bril, spinnenwebben afschieten vanuit je pols. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk Spider-Bots te vangen. Tijdens de rit kom je bekende scènes tegen uit de films, zoals Pym Test Kitchen, Avengers Headquarters en Collector’s Fortress.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.