Reclame

8 redenen waarom je tijdens het Halloween seizoen naar Disneyland Paris moet gaan

Booh!
6 minuten om te lezen
Het Halloween-seizoen is een geweldige tijd om Disneyland Paris te bezoeken, omdat het park een magische, maar ook spookachtige sfeer creëert die perfect past bij deze festiviteiten. Hier zijn 10 redenen waarom je Disneyland Paris tijdens het Halloween-seizoen moet bezoeken:

1. Betoverende Halloween-decoraties

In Disneyland Paris wordt het magische Halloween seizoen gekenmerkt door een overvloed aan betoverende en soms griezelige decoraties die het hele park in de herfstsfeer hullen. Bij aankomst valt meteen de unieke combinatie van sprookjesachtige charme en duistere mystiek op, die de Halloweenversieringen met zich meebrengen.

Op Main Street U.S.A. kan je genieten van de prachtige guirlandes en als je verder naar Frontierland wandelt, dan kom je heuse vogelverschrikkers tegen met een pompoen als hoofd. Verder zijn de beelden uit de Disney Pixar film Coco opnieuw terug. Aangepaste Halloween muziek zorgt ervoor dat je in de sfeer komt.

2. Unieke ontmoetingen met Disney Figuren

Tijdens het betoverende Halloween seizoen in Disneyland Paris kunnen bezoekers zich verheugen op buitengewone ontmoetingen met geliefde Disney Figuren, die zichzelf in hun meest spectaculaire Halloween kostuums hebben gestoken. Dit is een kans om je favoriete personages, zoals Mickey, Minnie, en vele anderen, te zien zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

In plaats van hun gebruikelijke outfits dragen deze Disney Figuren nu verbluffende en thematische Halloween kostuums die passen bij het seizoen. Van grappige heksenhoeden tot angstaanjagende vampiermantels, de creativiteit en aandacht voor detail zijn verbluffend. Het is een magische ervaring om met hen op de foto te gaan, knuffels te krijgen of gewoon een vriendelijk praatje te maken terwijl ze de vreugde van Halloween verspreiden in het park.

3. Een spooky parade

Een hoogtepunt van het Halloween seizoen in Disneyland Paris is ongetwijfeld de spookachtige Halloweenparade. Deze betoverende processie betovert zowel jong als oud en brengt de geest van Halloween tot leven op een manier die alleen Disney kan.

Mickey is opnieuw te zien met zijn paradewagen "Mickey’s Illusion Manor" gebaseerd op de attractie Phantom Manor. Samen met de zombies uit het landhuis en Mélanie Ravenswood in bruidsjurk wenst hij jullie een Happy Halloween. Van vrolijke spoken en dansende pompoenen tot klassieke Disney-schurken, elke deelnemer brengt een unieke dosis Halloweenmagie mee naar de parade.

Terwijl de parade zich een weg baant door de straten van Disneyland Paris, zorgt de combinatie van spookachtige muziek, dans en schitterende verlichting voor een onvergetelijke ervaring.

4. Een avondshow vol Disney schurken

Een van de meest opvallende hoogtepunten van de avonden tijdens het Halloween seizoen, is de avondshow 'Een zonsondergang met Disney schurken,' een spektakel dat een duistere twist toevoegt aan de betovering van het park.

De show begint net voordat de avond valt, als de lucht nog steeds zacht oranje en paars kleurt van de ondergaande zon. Op dat moment verschijnen enkele van de meest iconische Disney-schurken, zoals Maleficent, Ursula en de Boze Koningin, als projecties op het kasteel van Doornroosje in combinatie met prachtige muziek en dansende fonteinen.

5. Halloween-merchandise

Tijdens het Halloween seizoen in Disneyland Paris kun je jezelf omringen met betoverende souvenirs en merchandise. Wandel door de straten van Main Street U.S.A. en ontdek een scala aan unieke Halloween-items, van kleurrijke pompoenen en heksenbeelden tot Disney-schurkenkostuums. Vergeet niet de speciale Disney Halloween-oorcollectie te bekijken, die een vleugje magie aan je outfit toevoegt.

De Halloween-merchandising in Disneyland Paris is een geweldige manier om de betovering van het seizoen mee naar huis te nemen en een herinnering aan je onvergetelijke bezoek te bewaren.

6. Unieke Halloween-snacks

Een bezoek aan Disneyland Paris tijdens het Halloween seizoen is niet compleet zonder je smaakpapillen te verwennen met heerlijke Halloween snacks. Het park tovert allerlei culinaire hoogstandjes tevoorschijn die niet alleen feestelijk, maar ook onweerstaanbaar lekker zijn.

Van kleurrijke en thematische cupcakes tot verrukkelijke koekjes versierd met spookachtige motieven, de verscheidenheid aan zoetigheden is betoverend. Je vindt snoepappels gehuld in heerlijke karamel, met pompoenen versierde donuts en zelfs knapperige pretzels met een griezelige twist. Deze snacks zijn niet alleen smakelijk, maar ook prachtig gedecoreerd om je helemaal in de Halloween-sfeer te brengen.

7. Verblijf in een Disney Hotel voor extra magie

Vanaf 2023 hebben de Disney-hotels in Disneyland Paris een nieuwe magische dimensie toegevoegd aan het Halloween seizoen. Gasten die verblijven in deze betoverende accommodaties worden begroet door fascinerende Halloween-versieringen en een sfeer die zowel gezellig als spookachtig is.

Bij aankomst worden bezoekers verwelkomd door de warme en gastvrije sfeer van de Disney-hotels, maar met een vleugje Halloween. De lobby's zijn nu prachtig versierd met pompoenen, herfstbloemen en andere spookachtige decoraties die bijdragen aan de algehele charme van het seizoen.

8. Draag je beste Halloween outfit op 31 oktober

Op 31 oktober wordt Disneyland Paris dit jaar een bron van magie en betovering voor iedereen die Halloween in stijl wil vieren. Hoewel de jaarlijkse Halloween Party niet plaatsvindt, is er nog steeds veel reden tot vreugde. Het Disneyland Park blijft open tot 23.00 uur, waardoor bezoekers de kans krijgen om de Halloween-sfeer te omarmen tot in de late avonduren.

Niet alleen de jongste bezoekers mogen zicht verkleden, ook volwassenen zijn welkom om in hun favoriete Halloween-outfits te verschijnen en zich volledig onder te dompelen in de festiviteiten. Dit voegt een extra dosis plezier en betovering toe aan de ervaring, omdat iedereen de kans krijgt om hun innerlijke Disney Figuur te omarmen.

Kortom, Halloween in Disneyland Paris is een unieke ervaring die de magie van Disney combineert met de opwinding van het Halloween-seizoen. Het is een perfecte gelegenheid om te genieten van het park in een nieuwe en betoverende setting.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.