Reclame

3 vernieuwde shows tijdens start Marvel Season of Super Heroes

Ben jij ook fan van Marvel?
8 minuten om te lezen
Het Marvel Season of Super Heroes is van start gegaan in het Walt Disney Studios Park. Fans van Marvel kunnen weer genieten van talrijk shows, entertainment, snacks, merchandising en natuurlijk ontmoetingen met hun Marvel-helden. In 2019 zijn er enkele vernieuwingen.

Marvel: Super Heroes United

Zo is de show 'Marvel: Super Heroes United' in het Studio Theater (voormalig CinéMagique) aangepast met eennieuwe openingsscènewaarin de Marvel-helden in een geanimeerde vorm te zien zijn, een nieuwe choreografie voor de gevechten met een eigen moment voor elke superheld, meer drones en een nieuwe 'Mind Stone Intensifier' boven het publiek. Vorig jaar kampte de show nog met talrijke technische problemen.

Tijdens de show nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos in een show vol technische snufjes waaronder indoor vuurwerk, drones en een 180 graden LED-scherm.

Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow!

Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Maar pas op… Loki en Skull Rock gooien maar al te graag roet in het eten. 

Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow, Captain Marvel en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden…

Nieuw dit jaar is het toevoegen van Captain Marvelaan de show die een spectaculaire entree maakt, nieuwe muziek en de meeste superhelden spreken dit jaar live in plaats van een vooraf opgenomen bandje. De show duurt dit jaar ook twee keer zo lang.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je de kans om een dance-offaan te gaan met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten 'Awesome Mix Tapes Volume 1 & 2'.

Vanaf dit jaar danst ook Groot mee in de show. Tijdens de interactieve dance-show worden er ook kandidaten uit het publiek gehaald. Hierdoor krijg je de unieke kans om eenfoto te nemen met Groot, Star-Lord en Gamora.

Nieuwe merchandising 'Disney 100: Years of Wonder' te verkrijgen in de Disney Parken

19 februari 2023 12:21

Disneyland Paris gaat op zoek naar nieuwe zeemeermin

19 februari 2023 11:46

Vier de nieuwe film Ant-Man and The Wasp: Quantumania in Avengers Campus

17 februari 2023 21:56
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.