Disney's Hotel New York

Ontspan tussen de wolkenkrabbers, in de ruime kamers en in ons grootste zwembad in dit 4-sterrenhotel in New York-stijl. Disney's Hotel New York ligt op steenworp afstand van Disney Village.

Sterren

Afstand tot Disney

10 minuten wandelen

Ideaal voor

Liefhebbers van America

Bekijk beschikbaarheid
(op de officiële Disneyland Paris website)

Foto's

Informatie

Disney’s Hotel New York is een luxueus hotel in de art deco stijl van New York in Amerika. Het is gebaseerd op de jaren '30 en ontworpen door architect Michael Graves. Het hotel is gebouwd in de vorm van de bekende wolkenkrabbers uit The Big Apple. Hierdoor krijgt het hotel een indrukwekkende en robuuste uitstraling.

Hotel New York ligt langs Lake Disney en het dichtste bij de Disney Village. Om de link met New York kracht bij te zetten, zijn diverse delen van het hotel vernoemd naar bekende plekken uit deze wereldstad: Grammercy Park, Midtown, Brownstone, Rockefeller Plaza en het Manhattan Restaurant.

Verblijven in een Disney hotel geeft je toegang tot de extra Magische uren. Dit zijn 2 uren in de ochtend waar je toegang krijgt tot de parken buiten de normale openingsuren.


Faciliteiten

Speciaal kindermenuZelfs de meest moeilijke kindermondjes genieten van een uitgebreide keuze aan gezinsvriendelijke gerechten.
BabybedjeDit bedje kan je vragen aan de receptie.
Gratis WifiEr is gratis wifi beschikbaar in alle ruimtes van het hotel. Ook op de kamers.

Disney's Hotel New York

Andere hotels in de buurt

Deze hotels bevinden zich in de buurt en kunnen ook interessant zijn.

Disney's Sequoia Lodge

15 minuten wandelen

Disneyland Hotel

5 minuten wandelen

Disney's Davy Crockett Ranch

15 minuten met de auto
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.