Reclame

Disney's Davy Crockett Ranch

Ontdek je avontuurlijke kant met een overnachting in een blokhut middenin de natuur. Hier vind je een zwembad met glijbaan, natuurwandelingen en dat allemaal op slechts 15 minuten rijden van de Parken. Vanaf 2017 wordt de ranch volledig opgeknapt.

Sterren

Afstand tot Disney

15 minuten met de auto

Ideaal voor

Avonturiers

Bekijk beschikbaarheid
(op de officiële Disneyland Paris website)

Foto's

Informatie

Disney’s Davy Crockett Ranch is een modern bungalowpark net buiten Disneyland Paris midden in de ‘Amerikaanse’ wildernis. Het ligt dus niet langs Lake Disney en de parken zijn enkel te bereiken via je eigen vervoer (15 minuutjes).

Davy Crockett Ranch is gebaseerd op een ranch en vernoemd naar de bekende Amerikaanse pionier en vrijheidsstrijder, Davy Crockett. Het centrum van het hotel heeft iets weg van een oud Westernstadje. Naast de receptie is in het bos het survivalparcours ‘Davy Crockett Adventure’ te vinden voor de echte avonturiers en waaghalzen. Alle bungalows zijn voorzien van moderne apparatuur en optimaal comfort voor het hele gezin.

Verblijven in een Disney hotel geeft je toegang tot de extra Magische uren. Dit zijn 2 uren in de ochtend waar je toegang krijgt tot de parken buiten de normale openingsuren.


Faciliteiten

Speciaal kindermenu Zelfs de meest moeilijke kindermondjes genieten van een uitgebreide keuze aan gezinsvriendelijke gerechten.
Babybedje Dit bedje kan je vragen aan de receptie.
Gratis wifi Alle gasten hebben internettoegang in de receptie hal en in Crockett's Saloon.

Disney's Davy Crockett Ranch

Andere hotels in de buurt

Deze hotels bevinden zich in de buurt en kunnen ook interessant zijn.

Disneyland Hotel

5 minuten wandelen

Disney's Hotel Santa Fe

20 minuten wandelen

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

15 minuten wandelen
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.