Reclame

Disneyland Hotel

Geniet van magische luxe. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Park vind je de uitmuntende kwaliteit, service en gastvrijheid van Disney. Dichter kan je niet bij de parken logeren.


Sterren

Afstand tot Disney

5 minuten wandelen

Ideaal voor

Disney in luxe stijl

Bekijk beschikbaarheid
(op de officiële Disneyland Paris website)

Foto's

Informatie

Het Disneyland Hotel is het meest sprookjesachtige en luxueuze hotel van Disneyland Paris. Dit Victoriaanse hotel vormt tevens de ingang van het Disneyland Park en werd ontworpen door architect Dana Aiken in samenwerking met Walt Disney Imagineering. Dichter kan je niet bij de parken logeren.

Het bekende Hotel Del Coronado in San Diego vormde de inspiratiebron voor de buitenkant van het hotel. Er is gekozen voor warme roze kleuren in een sfeervolle omgeving met uitgestrekte tuinen, waterpartijen en wandelpaden. Met zijn grote inkomhal en trappen, is dit hotel zeker de moeite om in te verblijven.

Verblijven in een Disney hotel geeft je toegang tot de extra Magische uren. Dit zijn 2 uren in de ochtend waar je toegang krijgt tot de parken buiten de normale openingsuren.


Faciliteiten

Speciaal kindermenu Zelfs de meest moeilijke kindermondjes genieten van een uitgebreide keuze aan gezinsvriendelijke gerechten.
Babybedje Dit bedje kan je vragen aan de receptie.
Gratis Wifi Er is gratis wifi beschikbaar in alle ruimtes van het hotel. Ook op de kamers.

Disneyland Hotel

Andere hotels in de buurt

Deze hotels bevinden zich in de buurt en kunnen ook interessant zijn.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

15 minuten wandelen

Disney's Hotel New York

10 minuten wandelen

Disney's Hotel Santa Fe

20 minuten wandelen
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.