Reclame

Parkeren

Waar kan je parkeren?
Verblijf je in Disneyland Parijs, maar niet in een Disney-hotel? Dan moet je ergens je auto, motor of camper kwijt. Ook wanneer je een hotel neemt dat iets verder verwijderd is van de magie, dan kan je parkeren op de parking van Disneyland Parijs.

Verblijf in een Disney-hotel

Als je met de auto in Disneyland Parijs bent, dan volg je de borden tot aan je hotel. Aan de slagboom moet je je reservatiebevestiging aan de portier laten zien. Deze zal meestal ook even je koffer van de auto nakijken voor de veiligheid. Wanneer de slagboom open gaat, kan je je auto gratis parkeren op de parking van het hotel.

Als je niet verblijft in Disney's Davy Crockett Range, dan kan je met je baggage naar de incheckbalie gaan. Ook al is je kamer nog niet klaar, kan je je baggage achterlaten in het hotel. Voor je het hotel kan betreden, moet je eerst wel even met je baggage door een scanner.

Met de Disney Hotel Easy Pass mag je ook gratis parkeren op de grote parkeerplaats aan de parken.

Partnerhotel

Bij de partnerhotels van Disneyland Paris, zoals Vienna House Magic Circus, Vienna House Dream Castle, B&B en Kyriad kan je gratis parkeren. Vanuit daar rijden meerdere keren per uur gratis pendelbussen naar de entree van Disneyland Paris.

Parkeerplaats

Er is een grote parkeerplaats kort aan de parken. Van hieruit zijn er wandelwagen en rolpaden tot de ingang voorzien. Parkeren kost € 30 per dag voor een auto, € 25 voor een motor en € 45 voor een camper. De parkeerplaats is geopend vanaf 08.30u tot een half uur na de sluiting van de parken. Uitrijden is altijd mogelijk. Tijd genoeg dus om nog even door Disney Village te gaan!

Verder zit parkeren inbegrepen bij de drie duurste Disneyland-jaarkaarten. Dat zijn Magic Flex (219 euro), Magic Plus (259 euro) en het vip-abonnement Infinity (399 euro). Voor Infinity-abonnees is er een speciale vip-parkeerplaats in het leven geroepen.

parking

Disney Parking+

Nieuw vanaf 1 oktober 2018 is Disney Parking+, een speciale parking vooraan het parkeerterrein. Deze parking is enkel toegankelijk via een code die de slagboom doet opengaan. Een dagje parkeren kost je € 45.

dlp-disney-parking-5.jpg

Parkeren in Disney Village

Parkeren is eveneens mogelijk in de parkeergarage van Indigo, die zich naast Disney Village bevindt. Deze parkeergarage is op loopafstand van de parken en kort je € 0,90 per 15 minuten (€ 24 voor 24 uur). Bepaalde jaarpashouders ontvangen hier 20% korting, maar niet in het weekend.

Bekijk ook de route hoe je tot aan Disneyland Parijs geraakt.

parking disney village
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.