Gegarandeerd de beste prijs

Boek nu een trip naar Disneyland Paris voor de beste prijs. Vind je binnen 7 dagen een betere prijs? Dan krijg je het verschil terugbetaald + een cadeaubon van €20.Ontdek de prijzen
Laat de magie extra lang duren met een verblijf in een Disney Hotel en geniet zorgeloos dankzij de beste prijsgarantie en de aangescherpte gezondheidsmaatregelen. Momenteel kan je jouw boeking ook kosteloos annuleren of wijzigen* en kan je in termijnen betalen!

Geniet van de beste prijs voor jouw Disneyland Paris verblijf

Krijg gegarandeerd de beste prijs voor jouw Disneyland Paris verblijf wanneer je telefonisch of op de website boekt. Vind je binnen de 7 dagen op de website van Disneyland Paris of ergens anders een goedkopere prijs voor je boeking? Dan krijg je...

Je krijgt het verschil terugbetaald.
Een cadeaubon van €20, te besteden in de restaurants en boetieks van Disneyland Paris in de Disney Parken, Disney Hotels of Disney Village.

Gegarandeerd de beste prijs

voor je verblijf met Disney Hotel + tickets

Wijzigen of annuleren

zonder kosten *

Betalen in termijnen

flexibel, zonder kosten

Ontdek de prijzen

Je boeking gebeurd via de officiële Disneyland Paris website.

Je verblijf of arrangement is inclusief...

 • Onbeperkt toegang tot de Disney Parken

  Geniet iedere dag van je verblijf van 's ochtends tot 's avonds van de Parken (1).

 • Extra Magic Time

  Ontmoet Disney Figuren in je hotel(2) en krijg toegang tot de Parken voor de officiële openingstijd.

 • De magie is heel dichtbij

  Verblijf in een magisch hotel op loopafstand van de Parken (of gebruik de shuttlebus)(3).

 • Gratis parkeren

  Geniet van gratis Parkeren bij je hotel en bij de ingang van de Parken.

Boek met een gerust hart bij Disneyland Paris

Onze huidige boekingsvoorwaarden bieden meer flexibiliteit dan ooit tevoren! Boek met een gerust hart via onze website of telefonisch.

Boek gegarandeerd de beste prijs!

Boek met zekerheid: als je binnen 7 dagen na je boeking bij Disneyland Paris een betere prijs voor hetzelfde Disney Hotel + tickets vindt, krijg je het verschil terug en een cadeaubon van €20 (te gebruiken tijdens je verblijf in de boetieks en restaurants).

Kosteloos wijzigen of annuleren*

Wil je jouw boeking wijzigen of annuleren? Momenteel kan je jouw boeking op ieder moment tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling. Exclusief verzekering(4). Exclusief vervoerskosten, indien van toepassing, volgens de Algemene Voorwaarden.

Betaal gratis in meerdere termijnen

Betaal een aanbetaling van 15% van het totale bedrag op het moment van boeking en betaal de rest op elk moment in maximaal 5 termijnen tot 30 dagen voor je aankomstdatum. Je kunt het resterende bedrag in 1 betaling op de officiële website voldoen, ofwel telefonisch in maximaal 5 termijnen door de vakantie-experts te bellen. De keuze is aan jou!

Geen boekingskosten!

Momenteel kan je jouw Disneyland Paris verblijf boeken zonder reserveringskosten en bespaar je €29. Er is nog nooit een beter moment geweest om te boeken!

Ontdek de prijzen

Je boeking gebeurd via de officiële Disneyland Paris website.

Voorwaarden

* Volledige terugbetaling is tot 7 dagen voor aankomst mogelijk, exclusief verzekeringen en/of vervoer indien van toepassing.

(1) Verblijven in Village Nature Paris by Center Parcs zijn inclusief tickets voor de 2 Parken voor 2 dagen, ongeacht het aantal nachten, op 2 dagen naar keuze tijdens het verblijf.
(2) Sommige ervaringen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd, met name bij slecht weer of om veiligheidsredenen. Disney Figuren zijn niet aanwezig bij Disney's Davy Crockett Ranch.
(3) Sommige Disney Hotels zijn mogelijk niet beschikbaar op de datum waarop je wilt boeken. Als het hotel niet beschikbaar is op de door jou gewenste datum, neem dan telefonisch contact op met onze vakantie-experts, zij helpen je graag om een geschikt alternatief te vinden.
(4) Als je bijvoorbeeld op 8 juli aankomt in Disneyland Paris, kun je jouw boeking annuleren of wijzigen zonder kosten (exclusief verzekerings- en/of transportkosten, indien van toepassing), tot 1 juli vóór middernacht. Vanaf 2 juli zijn de standaard annulerings- en wijzigingsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden van toepassing.


Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.