The Lion King & Jungle Festival

Swing mee met Timon en Pumbaa
Als je van geweldige avonturen houdt, zul je brullen van genot voor het 'The Lion King & Jungle Festival', een gloednieuw seizoen in Disneyland Parijs van 20 juni tot 13 september 2020. Voel de beat van de “Pride Lands” en voel het ritme van een swingende, all-dansende habitat met nieuwe shows en ontmoetingen.

The Lion King & The Jungle Book

In dit nieuwe seizoen staat het Disneyland Park centraal, met 2 nieuwe shows en entertainment in diverse themalanden die je meenemen in de legendes van The Lion King en The Jungle Book. Natuurlijk zullen Timon & Pumbaa, Baloo en King Louie himself je opwachten. Hakuna Matata!

Van het Disneyland Park.

dlp-the-lion-king.jpg

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

In het gloednieuwe Frontierland Theater (het vroegere Chaparral Theater) in Frontierland kan je genieten van de meest iconische momenten uit The Lion King tijdens de show The Lion King: Rhythms of the Pride Land. Het theater is speciaal voor de show helemaal opnieuw gebouwd. Hierdoor kunnen er meer bezoekers naar de show kijken en kan er gebruik gemaakt worden van de nieuwste technieken, zoals projecties en een groot LED scherm.

Deze nieuwe podiumshow is een mix van dans, muziek, projecties, kloppende drums en hypnotiserende ritmes. Spring, swing en brul mee met zangers, dansers en acrobaten gekleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar.

De show duurt ongeveer 30 minuten en is toegankelijk voor iedereen. Er is weinig dialoog en de meeste nummers worden in het Engels gezongen.

Is er te veel volk in het Disneyland Park? Dan kan je de show ook op het grote scherm zien in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. Show tijden: 10.45u / 11.50u / 12.55u / 15.30u.

Jungle Book Jive parade

Ga op een ontdekkingsreis door de Indiase jungle in dit nieuwe muzikale spektakel. Ken jij The Jungle Book? Denk nog maar eens goed na, want er worden nu vier fantastische, nog nooit eerder geziene werelden toegevoegd aan het klassieke Disney-verhaal.

Dans mee met Baloo, King Louie en hun vrienden  tijdens de jungle dance-along en help ontdekkingsreiziger Mickey en zijn bemanning navigeren door een mysterieus land en ontdek een  levensgroot dierenrijk.

Tijdens de The Jungle Book Jive parade kan je meezingen met bekende nummers zoals 'Trust In Me' en 'I Wanna Be Like You'. Dans mee met Baloo, King Louie en hun vrienden  tijdens de jungle dance-along en help ontdekkingsreiziger Mickey en zijn bemanning navigeren door een mysterieus land en ontdek een  levensgroot dierenrijk.

Vanuit Main Street U.S.A. en Fantasyland rijden de kleurrijke praalwagens met diverse Disney-figuren, met natuurlijk Mickey en Minnie in een speciale outfit, richting Central Plaza. Hier wordt halt gehouden en nemen de Disney-figuren plaats op de vier podia voor een mini show. Deze wordt afgesloten met een poedervuurwerk.

De parade is dagelijks te zien op de parade route: 11:00 / 12:10 / 14:55 / 16:05

Djembe Joy Village

Geniet van de kloppende drumbeats met interactieve muzikale momenten in een Afrikaans geïnspireerd dorp. Dit is je kans om de traditionele Afrikaanse Djembe-drum te leren spelen met de Djembe Academy.

Spring en jive op geweldige beats van de briljante Hakuna Matamtams. Wil je jungleplezier met King Louie? Of bewaar je je beste moves voor een aantal vreugdevolle tijden met Rafiki?

Enkel in de voormiddag.

dlp-the-lion-king-2.jpg

Timon's "MataDance"

Ga naar Adventureland en schuif aan bij Timon, Pumbaa en enkele feestartiesten voor een interactieve les van Timon’s “MataDance”. De festival-vibes vullen de lucht terwijl je elke stap onder de knie hebt en Pumbaa zijn slechtste moppen vertelt. Kun jij je giechelen beheersen en je vrienden imponeren met je eigen Lion King vaardigheden?

Dagelijks te zien: 15:00 / 15:50 / 16:40 / 18:50 / 19:40 / 20:30

dlp-nieuws-thelionkingjunglefestival-05.jpg

Speciale snacks

Een festival zonder speciale snacks is niet meer weg te denken in Disneyland Parijs. Ook voor dit festival zijn er enkele snacks te verkrijgen in het Disneyland Park.

Speciale merchandising

Voor het nieuwe seizoen zijn is er speciale merchandising ontwikkeld bestaande uit verschillende soorten t-shirts, tassen en mokken.

Ontmoet je favoriete helden

Hou je ogen open voor beroemde gezichten van The Lion King en The Jungle Book in het Disneyland Park. Dit is je kans om speciale momenten door te brengen met je geliefde Disney-personages, zoals handen schudden met de wijze Rafiki en met King Louie. Ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

the lion king

Exclusieve 'The Lion King Signature Experience'

Beleef The Lion King op een onvergetelijke manier. Profiteer van speciale VIP plaatsen voor de gloednieuwe show in het Chaparral Theater, privé-ontmoetingen met Disney-figuren, een lunch met figuren uit The Lion King in restaurant 'Hakuna Matata' in Frontierland en een cadeaukaart. Kostprijs: € 99 per persoon (1 dag).

dlp-signature-the-lion-king-2.jpg
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.