Disney's Halloween Festival

Lekker griezelen in Disneyland Parijs
Kom mee griezelen in Disneyland Parijs tijdens Disney's Halloween Festival van 26 september tot en met 1 november 2020. Geniet van de speciale decoratie met pompoenen, nieuwe selfie-spots, ontmoet de slechteriken en de Disney figuren in een Halloween outfit. Wees gerust, het griezelen is aangepast voor jonge kinderen.

Prachtige decoratie

Tijdens Disney's Halloween Festival wordt het Disneyland Park voorzien van mooie decoratie in het herfstthema. In Main Street U.S.A., Frontierland en Fantasyland vind je prachtige pompoenen in de vorm van Disney figuren, oranje banners, spinnenwebben en nog zoveel meer! Jack ‘o-lantaarns staan ​​langs de straten terwijl griezelige geesten overal kunnen opduiken om je een enge verrassing te bezorgen.

In Frontierland kan je een kleurrijk Mexicaans festival ontdekken. Er is decoratie te zien gebaseerd op de Disney / Pixar-film Coco met kleurrijke beelden rondom het restaurant Fuente del Oro, gelegen tegenover de attractie Big Thunder Mountain. Dit jaar keren ook de de guirlandes boven Main Street U.S.A. terug en de decoratie aan het Main Street Railroad Station.

Aangepaste Halloween muziek zorgen ervoor dat je in de sfeer komt.

Halloween Cavalcades

Tijdens het normale Halloween-seizoen is de speciale Halloween-parade meestal het hoogtepunt met prachtige paradewagens. Door Corona, kan deze parade jammer genoeg niet doorgaan. Niet getreurd! Want op verschillende momenten zullen er mini-cavalcades doorheen het Disneyland Park trekken. De wagentjes zullen versierd zijn in het Halloween thema.

dlp-halloween-parade-2018-10.jpg

Selfie-spots met de Disney schurken

Tijdens het Halloween seizoen worden er talrijke nieuwe BOOtiful selfie-spots voorzien, want de Disney schurken mogen natuurlijk niet ontbreken. Gekleed in hun meest waanzinnig kleurrijke Halloween-kostuums wachten ze om een ​​spookachtig moment met je te delen.

Op de Royal Castle Stage en Castle Courtyard zijn de Disney schurken te zien onder leiding van niemand minder dan Ursula, de zeeheks uit 'The Little Mermaid' (de Kleine Zeemeermin). Je kan op het podium gaan om een selfie te nemen.

Probeer de gigantische doornen op de binnenplaats van het kasteel van Doornroosje te ontwijken en vergeet niet omhoog te kijken naar het balkon waar Maleficent staat te wachten voor een selfie.

Om de gasten te spreiden krijgen je ook in het Walt Disney Studios Park de kans om Disney schurken tegen te komen. Hier ontmoet je onder andere Captain Hook, The Queen of Hearts, Jafar en Dr. Facilier. 

dlp-halloween-2020-02.jpg

Talrijke ontmoetingen

Tijdens het Halloween-seizoen trekken de Disney-figuren hun beste Halloween-outfit aan. In Frontierland kom je Miguel uit Coco tegen als pop. Maleficent eist haar plaats op bij het Sleeping Beauty Castle Courtyard voor het kasteel van Doornroosje.

Verder kom je natuurlijk nog Mickey en Minnie tegen (in hun Mexicaanse kostuums in Frontierland), Stich, Cheshire Cast (uit Alice in Wonderland), Jack Skellington (uit The Nightmare before Christmas), Goofy en zijn zoon, Max.

Disney's Halloween Party

Door het Coronavirus gaan de Halloween Parties dit jaar niet door.

Tower of Terror: speciale edition

De Tower of Terror zal speciaal voor het Halloween-seizoen worden aangepast met 'random drops'. Hierdoor wordt elk ritje verschillend, want je weet niet meer wanneer de lift zal vallen.

tower-of-terror-dlp-3.jpg

Merchandising

Doorheen het park kan je in de verschillende winkels Halloween merchandising vinden zoals tassen, pluche beren, lanyards, emmers, t-shirts, Mickey pompoenen en nog veel meer.

Snacks

De speciale Halloween-snacks waren vorige jaar een groot succes. Vooral de 'Poison Apple Cup', gevuld met popcorn was een groot succes. Dit jaar komt hij terug in twee versies: met popcorn of als cocktail met een fruitmix en Coca Cola. Daarnaast zijn er diverse Halloween cupcakes beschikbaar, donuts, croque monsieur, koekjes, churros en taart.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.