Reclame

Disney's Halloween Festival

Lekker griezelen in Disneyland Parijs
Kom mee griezelen in Disneyland Parijs tijdens Disney's Halloween Festival van 1 oktober tot en met 6 november 2022. Geniet van de speciale decoratie met pompoenen, nieuwe selfie-spots, ontmoet de slechteriken en de Disney figuren in een Halloween outfit. Wees gerust, het griezelen is aangepast voor jonge kinderen.

Prachtige decoratie

Tijdens Disney's Halloween Festival wordt het Disneyland Park voorzien van mooie decoratie in het herfstthema. Meer dan 20 geesten hebben Main Street U.S.A. overgenomen en staan klaar voor een leuke selfie! De hele straat heeft een Halloween-overlay gekregen. Op de tonen van leuke Halloween-muziek zie je overal pompoenen, spinnenwebben en referenties naar Halloween. De guirlandes boven Main Street U.S.A. zijn ook terug! De bloemenperken zijn aangepast met pompoenen en nieuwe, kleurrijke bloemen. Het station van de Disneyland Railroad heeft opnieuw de oranje banner gekregen.

In Frontierland kan je een kleurrijk Mexicaans festival ontdekken. Er is decoratie te zien gebaseerd op de Disney / Pixar-film Coco met kleurrijke beelden rondom het restaurant Fuente del Oro, gelegen tegenover de attractie Big Thunder Mountain. Op elk klein detail werd gelet. Zelfs de spots kregen een oranje bloemkrans als versiering.

Aangepaste Halloween muziek zorgen ervoor dat je in de sfeer komt.

Shows & Parades

Een zonsondergang met Disney Schurken
's Avonds lekker griezelen!
Disney D-Light
Een prachtige drone-show.
Disney Dreams!
Ga mee op reis met Peter Pan.

Selfie-spots met de Disney schurken

Tijdens het Halloween seizoen worden er talrijke nieuwe BOOtiful selfie-spots voorzien, want de Disney schurken mogen natuurlijk niet ontbreken. Gekleed in hun meest waanzinnig kleurrijke Halloween-kostuums wachten ze om een ​​spookachtig moment met je te delen.

Op de Royal Castle Stage en Castle Courtyard zijn de Disney schurken te zien onder leiding van niemand minder dan Maleficent. Verder kan je dagelijks ook Captain Hook, Gaston, The Queen of Hearts, Jafar en Dr. Facilier ontmoeten.

Door de versoepeling van de Coronamaatregelen mag je je mondmasker afzetten als je op de groene stip staat. Dit enkel voor buitenlocaties.

Disney's Halloween Party

In 2022 kan je opnieuw genieten van niet één, maar twee Disney's Halloween Parties. Op 29 & 31 oktober 2022 zal het Disneyland Park speciaal geopend zijn van 20u tot 2u met speciaal geopende attracties, zoals Peter Pan's Flight, Phantom Manor, Big Thunder Mountain en Pirates of the Caribbean. Verschillende Disney-figuren en -schurken staan je op te wachten om met jou een selfie te nemen. Voor de Halloween Party mag je verkleed komen naar het Disneyland Park.

Je hebt hiervoor een speciaal ticket nodig dat je toegang geeft tot het Disneyland Park vanaf 17u. Deze kan je kopen op de website van Disneyland Paris.

Tower of Terror: speciale edition

De Tower of Terror zal ook tijdens het Halloween-seizoen 'random drops' hebben. Hierdoor wordt elk ritje verschillend, want je weet niet meer wanneer de lift zal vallen.

tower-of-terror-dlp-3.jpg

Merchandising

Doorheen het park kan je in de verschillende winkels Halloween merchandising vinden zoals tassen, pluche beren, lanyards, emmers, t-shirts, Mickey pompoenen en nog veel meer.

Snacks

Speciaal voor de terugkeer van Halloween, staan er ook nieuwe seizoensitems op het menu, waaronder een Cruella Nutella koekje, een Marshmallow heksenvinger, pompoensoep met Kiri-kaas, een 'Trick & cheese' croque, een Doritos burger en vele andere snacks.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.