Disney's Betoverende Kerst

Beleef een magisch Kerstmis in Disneyland Parijs
De feestdagen worden nog magischer in Disneyland Parijs! Duizenden lampjes verlichten het hele Disneyland Park. Geniet van prachtige kerstdecoraties, een torenhoge kerstboom, aangepaste selfie-spots, de Disney-figuren in hun kerstoutfit en de mini-cavalcades.

Opgelet! Het programma van 2021 is nog niet bekend. Het hieronder beschreven entertainment is het programma van afgelopen jaren. We updaten dit zodra er meer bekend wordt gemaakt.

Prachtige decoratie

Nergens is kerstmis magischer dan in Disneyland Parijs. Het volledige Disneyland Park is versierd in prachtige kerstdecoratie. Wanneer je het park binnenkomt, wenst Disneyland Parijs je een vrolijk kerstmis met een prachtige versiering op Main Street Railroad Station.

Als je verder wandelt, dan kan je niet langs de gigantische kerstboom kijken die op Town Square staat. Normaal zie je het kasteel van Doornroosje, maar de kerstboom zal je zeker ook verbazen. Hij bevat meer dan 5000 LED lampjes.

Op Main Street, U.S.A. speelt er speciale Disney kerstmuziek en alsof dat nog niet genoeg is, sneeuwt het af en toe ook!

Christmas Cavalades

Normaal is de Disney’s Christmas Parade ongetwijfeld de vrolijkste en mooiste muzikale kerstparade die je ooit zag, maar door het Coronavirus zal deze dit jaar niet plaatsvinden. Niet getreurd! Want op verschillende momenten zullen er mini-cavalcades doorheen het Disneyland Park trekken. De wagentjes zullen versierd zijn in het Kerst-thema.

Christmas selfie-spots

Speciaal voor jou zijn er talrijke nieuwe selfie-spots voorzien doorheen het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. De Disney figuren staan je op te wachten in hun mooiste kerstoutfits om met jou op de foto te gaan. Kijk je ogen uit, want niemand minder dan Minnie Mouse, Santa Goofy, Pluto, Donald Duck, Daisy Duck en Santa Stitch zullen te zien zijn. Vind jij ze allemaal?

Bij 'Meet Mickey Mouse' kan je Mickey Mouse in zijn feestelijke outfit vinden in een prachtig kerstdecor. In het Walt Disney Studios Park, zal het Animagique Theater zijn deuren openen om een magische selfie te nemen met Mickey Mouse en andere sterren van de show 'Mickey and the Magician', waaronder Belle, de goede fee en Assepoester.

Op Main Street U.S.A. kom je onder andere Pluto, Marie uit The Aristocats, Scrooge McDuck, Miss Bunny en nog zoveel andere tegen.

Werkplaats van de Kerstman

De kerstman ontsteekt dit jaar niet de lampjes van de grote kerstoom op Main Street U.S.A., maar hij zal dit jaar te zien zijn in het Videopolis Theater in zijn gloednieuwe werkplaats. Gasten kunnen op het podium gaan om een selfie met hem te nemen (tot en met 25 december 2020).

santa-disneyland.jpg

Frozen Celebration

In het Walt Disney Studios Park kan je genieten van de Frozen-show in het Animation Celebration-gebouw (voormalig Disney Art of Animation). Deze show bestaat uit twee interactieve belevingen.  Tijdens de eerste show krijg je Anna, Kristoff en Sven zien in een authentiek Noors huis uit de Frozen-film. Als gast wordt je uitgenodigd om mee te zingen met bekende nummers. Hoe goed kan jij 'Let it Go' zingen?

dlp-frozen-attractie-preview.jpg

In de tweede show (in de tweede zaal) komt Elsa tevoorschijn en neemt ze je mee in haar verhaal als ijskoningin. Na de shows heb je da kans om Olaf te ontmoeten tijdens een unieke meet 'n' greet. Olaf is nog nooit te zien geweest in de Parijse Disney-parken.

dlp-wds-frozen-celebration-02.jpg

Dineren op kerst- en oudejaarsavond

Opgelet! Door het Coronavirus is het nog niet duidelijk of dineren en vuurwerk zullen plaatsvinden...

Trakteer je gezin, familie, vriend of vriendin op een unieke kerst of oudjaar maaltijd in één van de gethematiseerde restaurants in Disneyland Paris. Je hebt de keuze uit buffetvorm of tafelbediening.

In sommige restaurants zul je zelfs Disney figuren tegenkomen, de kerstman en verschillende artiesten (schminkers, ballonkunstenaars, goochelaars en meer). 

Je kan 's avonds nog in de parken blijven en genieten van het speciale vuurwerk.

kerst dinner

Heerlijke snacks

Voor het kerstseizoen zijn er diverse restaurants en winkels die unieke snacks en menu's aanbieden. Bij Market House Deli op Main Street U.S.A. kan je bijvoorbeeld genieten van speciale kerst-cupcakes..

 

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.