Disney's Betoverende Kerst

Beleef een magisch Kerstmis in Disneyland Parijs
De feestdagen worden nog magischer in Disneyland Parijs! Duizenden lampjes verlichten het hele Disneyland Park. Geniet van prachtige kerstdecoraties, een torenhoge kerstboom, aangepaste shows, de Disney-figuren in hun kerstoutfit en de grote kerstparade.

Prachtige decoratie

Nergens is kerstmis magischer dan in Disneyland Parijs. Het volledige Disneyland Park is versierd in prachtige kerstdecoratie. Wanneer je het park binnenkomt, wenst Disneyland Parijs je een vrolijk kerstmis met een prachtige versiering op Main Street Railroad Station.

Als je verder wandelt, dan kan je niet langs de gigantische kerstboom kijken die op Town Square staat. Normaal zie je het kasteel van Doornroosje, maar de kerstboom zal je zeker ook verbazen. Hij bevat meer dan 5000 LED lampjes. Deze worden elke dag op een speciale manier ontstoken.

Op Main Street, U.S.A. speelt er speciale Disney kerstmuziek en alsof dat nog niet genoeg is, sneeuwt het af en toe ook!

Disney's Christmas Parade

Disney’s Christmas Parade is ongetwijfeld de vrolijkste en mooiste muzikale kerstparade die je ooit zag! Op deze aanstekelijke muziek kan je gewoon niet blijven stilstaan. Bewonder de Kerstman, Mickey en een hele reeks andere Disney figuren, schitterende performers en twee nieuwe praalwagens die door Main Street, U.S.A. trekken. Onder deze nieuwe praalwagens bevinden zich bijvoorbeeld Duffy en de 3 biggetjes die de Kerstman mee zullen helpen.

Naast Disney's Christmas Parade is ook de reguliere Disney Stars on Parade dagelijks te zien met vele andere Disney figuren op prachtige wagens.

Mickey’s Magical Christmas Lights

Als de avond valt en het wat donker begint te worden, is het natuurlijk tijd om de lampjes van de kerstboom aan te steken. De Kerstman, Mickey, Minnie en hun vrienden nemen je mee tijdens deze opgewekte Sing-Along van kerstliedjes, terwijl de reusachtige kerstboom op Town Square wordt opgelicht en je betovert met een prachtig lichtspektakel!

Mickey’s Magical Christmas Lights

"it's a small world" kersteditie

Tijdens het kerstseizoen krijgt ook de attractie 'it's a small world' een kerst makeover waarin de traditie van kerstmis over de hele wereld te zien is. Alle poppen krijgen een unieke klederdracht, er is nieuwe prachtige kerstdecoratie en er zal kerstmuziek te horen zijn.

Frozen Celebration

In 2019 kan je in het Walt Disney Studios Park genieten van de Frozen-show in het Animation Celebration-gebouw (voormalig Disney Art of Animation). Deze show bestaat uit twee interactieve belevingen.  Tijdens de eerste show krijg je Anna, Kristoff en Sven zien in een authentiek Noors huis uit de Frozen-film. Als gast wordt je uitgenodigd om mee te zingen met bekende nummers. Hoe goed kan jij 'Let it Go' zingen?

dlp-frozen-attractie-preview.jpg

In de tweede show (in de tweede zaal) komt Elsa tevoorschijn en neemt ze je mee in haar verhaal als ijskoningin. Na de shows heb je da kans om Olaf te ontmoeten tijdens een unieke meet 'n' greet. Olaf is nog nooit te zien geweest in de Parijse Disney-parken.

dlp-wds-frozen-celebration-02.jpg

Surprise Mickey

'Surprise Mickey' was een show die speciaal voor de 90e verjaardag van Mickey Mouse werd opgevoerd in Disneyland Parijs, maar door zijn populariteit kan je hem tijdens het kerstseizoen opnieuw zien, in een vernieuwde versie, op La Place des Stars in het Walt Disney Studios Park.

De show staat volledig in het teken van Mickey Mouse en zijn vrienden, met dansers, live zangers en vuurwerk.

The Starlit Princess Waltz

Op de Royal Castle Stage zal je kunnen genieten van de Disney princesses in hun voorstelling van The Starlit Princess Waltz. Een show dat in het Frans gecombineerd met Engels wordt opgevoerd. De show start met Rosie en Louis die per ongeluk het pixiedust van Tinkerbell strooien over het podium waarop Doornroosje, bewoner van het Disney kasteel tevoorschijn komt. Daarop volgt een prachtig dans- en muziekspektakel waar de Disney Prinsessen Belle, Sneeuwwitje, Assepoester en nog vele andere worden voorgesteld op de klanken van het lied 'I See A Princess In You'. Op het einde komen, als bij wonder, de prinses tevoorschijn en maken een koninklijke dans met hun prinsessen.

starlit waltz prinses

Let's Sing Christmas!

In het Videopolis Theater kan je genieten van een nieuwe kerstshow., waarin Mickey, Minnie, Goofy en vele andere je meenemen in een medley van de meest bekende kerstliedjes. Deze interactieve show is enkel in het weekend te zien.

dlp-kerst.jpg

Mickey's Christmas Big Band

Geniet van een live concert met Mickey, Minnie en een grote jazz-band in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. Voormalig was deze te zien in het Videopolis Theather, maar door het grote succes, is dit te klein geworden! Geniet van deze prachtige show in een nieuwe locatie, met een nieuw decor!

mickeysbigband.png

Disney Illuminations

Om de dag nog magischer af te sluiten, kan je genieten van de Disney Illuminations avondshow. Mickey Mouse neemt je mee door verschillende Disney verhalen in een show vol vuurwerk, licht, water, kleur en magie! Disney Illuminations is de ideale afsluiter van je dag en mag je tijdens je bezoek zeker niet missen!

disney dreams of christmas

Dineren op kerst- en oudejaarsavond

Trakteer je gezin, familie, vriend of vriendin op een unieke kerst of oudjaar maaltijd in één van de gethematiseerde restaurants in Disneyland Paris. Je hebt de keuze uit buffetvorm of tafelbediening.

In sommige restaurants zul je zelfs Disney figuren tegenkomen, de kerstman en verschillende artiesten (schminkers, ballonkunstenaars, goochelaars en meer). 

Je kan 's avonds nog in de parken blijven en genieten van het speciale vuurwerk.

kerst dinner

Disney’s Magical Fireworks and Bonfire

Op 4, 6 en 8 november 2019 om 20.30u zal er op Lake Disney opnieuw het Disney's Magical Fireworks en Bonfire plaatsvinden. Dit is een grote show vol licht, vuurwerk en spannende muziek.

Magische ontmoetingen

Diverse Disney-figuren zullen in beide parken rondlopen om samen met je op de foto te gaan. De meeste hebben voor de gelegenheid hun best kerst-outfit aangetrokken! Op Main Street U.S.A. kom je onder andere Pluto, Marie uit The Aristocats, Scrooge McDuck, Miss Bunny en nog zoveel andere tegen.

Heerlijke snacks

Voor het kerstseizoen zijn er diverse restaurants en winkels die unieke snacks en menu's aanbieden. Bij Market House Deli op Main Street U.S.A. kan je bijvoorbeeld genieten van speciale kerst-cupcakes..

 

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.