Disney's Betoverende Kerst

Beleef een magisch Kerstmis in Disneyland Parijs
Niet alleen in het Disneyland Park, maar ook in het Walt Disney Studios Park kan je genieten van prachtige kerstdecoratie en shows.

Goofy's Incredible Christmas

Goofy heeft zijn eigen avondshow vol met Disney-figuren, een licht- en geluidspektakel met projecties op La Place des Stars voor de Tower of Terror. Deze show is vergelijkbaar met de show Star Wars: A Galactic Celebration tijdens Legends of the Force.

Goofy's Incredible Christmas is de opvolger van Disney Dreams! of Christmas, want in het Disneyland Park blijft gewoon Disney Illuminations iedere dag te zien. Dit jaar heb je dus de keuze uit 2 avondshows!

xmas

#SurpriseMickey

Ter ere van de 90e verjaardag van Mickey Mouse presenteert Disneyland Paris dit kerstseizoen een gloednieuwe show op La Place des Stars met de naam "#SurpriseMickey!". Het podium bij de Tower of Terror wordt hiervoor compleet verbouwd met extra videoschermen, trappen en decoratie.

surprise for mickey

Merry Jollie Jingles

Nieuw in 2018! Een gloednieuwe show met Donald en Olaf (Frozen) in de hoofdrol. Disney-figuren, dansers, zangers en een live band treden op in het vernieuwde Studio Theater (vroeger CinéMagique Theater). De interactieve show 'Merry Jollie Jingles' neemt je mee naar de favoriete kerstverhalen van Mickey en zijn vrienden en zal vijf keer per dag te zien zijn. Een voorstelling duurt ongeveer 20 minuten

De show zal te zien zijn van 24 november 2018 tot en met 6 januari 2019.

Mickey's Christmas Big Band

Mickey,  Minnie en een volledige Jazz Big Band staan je op te wachten! Vorige jaar was de show nog te zien in het Videopolis Theater in het Disneyland Park, maar dit jaar moet je hiervoor in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park zijn.

Warm je stembanden alvast maar op om mee te zingen met dit live kerstconcert vol herkenbare en nostalgische kerstliedjes.

Magische ontmoetingen

Diverse Disney-figuren zullen in beide parken rondlopen om samen met je op de foto te gaan. De meeste hebben voor de gelegenheid hun best kerst-outfit aangetrokken! Bij het Art of Disney Animation gebouw kan je onder andere met Mickey, Minnie en Goofy op de foto, maar ook Buzz Lightyear en Spider-Man lopen er rond!

Disneyland Park

Het Walt Disney Studios Park is natuurlijk niet het enige park met entertainment voor Kerstmis. Je kan ook genieten van extra shows en parades in het Disneyland Park.

 

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.