New Year's Eve Party

Feest het nieuwe jaar in!

De nieuwe maatregelen van de Franse overheid staan geen vuurwerk of optredens toe op oudejaarsavond. Hierdoor heeft Disneyland Paris besloten om dit evenement ook in 2021 te annuleren. Gasten met een ticket krijgen hun geld terug. Het park blijf geopend voor iedereen met een geldig dagticket tot 01.00u. De speciale diners blijven wel beschikbaar.

Op 31 december is het jouw kans om het nieuwe jaar in te gaan op magische wijze. Het Disneyland Park maakt zich op voor een exclusieve New Year's Eve Party waarbij talrijke attracties geopend zullen zijn en extra shows, entertainment, parades en vuurwerk bij het kasteel te zien zijn.

Exclusief

Het evenement is enkel toegankelijk voor mensen met een apart toegangsticket. Je normale toegangsticket voor de parken is dus niet geldig. Vanaf 18:30 uur moeten de normale bezoekers het Disneyland Park verlaten en wordt het park klaargemaakt voor de speciale avond. Gasten met een ticket kunnen van 20:00 tot 01:00 uur genieten van de exclusieve New Year's Eve Party. Als bonus krijgen ze al toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur.

Shows En Entertainment

Tijdens de volledige avond blijven de meeste attracties gewoon geopend. Hierdoor kan je, meestal zonder wachtrijen, talrijke attracties bezoeken in een korte tijd. Bovendien kan je niet één, maar twee parades zien. Om 20.30 uur komt de Disney New Year's Eve Parade voorbij en om 22.30 uur de Countdown to Fun Parade.

Bekijk hier de parade van 2019:

Doorheen het park loop je verschillende Disney-figuren zoals Mickey, Minnie, Goofy, Sneeuwwitje, Assepoester, Darth Vader, Chewbacca, R2D2, Knabbel en Babbel, Jack Skellington, Edga (de aristokatten), Donald, Daisy en vele andere tegen het lijf in hun speciale feestoutfit.

In het Videopolis Theater kan je genieten van de show 'Let's Sing Christmas' waarin de beste kerstliedjes nog eens aan bod komen. In Fantasyland kan je dan weer de show 'The Royal Sparkling Winter Waltz' bekijken waarin Aurora het nieuwe jaar tegemoet danst.

Bekijk hier het programma van 2019:

Djs

Op Main Street U.S.A. barst er na het vuurwerk om middernacht een heuse party los. Dans samen met Afrojack het nieuwe jaar in (tot 02.00 uur) met de Twenty Twenty Dance Party. In Discoveryland kan je al vanaf 20.30 uur de benen losgooien tijdens de Stitch 626 Party.

Vuurwerk

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk vuurwerk. Maak je klaar voor de grootste vuurwerkshow die je ooit gezien hebt! Klokslag middernacht barst het vuurwerk los boven het kasteel van Doornroosje.

Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios Park blijft toegankelijk voor iedereen. Ook gasten zonder een speciaal ticket. Alle attracties blijven speciaal geopend voor deze avond. Het park sluit om 00.30 uur.

In Toon Studio kan je genieten van maar liefst 5 voorstellingen van Mickey's Christmas Big Band met de meest geliefde kerstliedjes. Op Production Courtyard heeft Mickey zijn eigen show tijdens #SurpriseMickey Christmas Special.

Tickets En Prijzen

De prijzen van de tickets zijn dit jaar aangepast. Je betaalt nu minder als je in een Disney-hotel verblijft. Houders van een jaarpaspoort betalen, zoals gewoonlijk, ook minder. Een overzicht:

  • Normale prijs: € 99 per ticket (zowel voor volwassenen als voor kinderen. Kinderen onder de 3 jaar gratis)
  • Als je in een Disney-hotel verblijft: € 84 per ticket
  • Jaarpaspoort Magic Flex, Magic Plus of Fantasy: € 89 per ticket 
  • Jaarpaspoort Infinity of Dream: € 79 per ticket

Met een ticket krijg je toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Disneyland Parijs. Klik op 'boek nu!' en daarna bovenaan op 'Speciale evenement'. Je ziet dan 'New Year's Eve' als een optie staan.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.