Disneyland Paris Pride

Vier de diversiteit

Vanwege het Coronavirus heeft Disneyland Paris beslist deze editie te annuleren en te verplaatsen naar 2022.

Wil jij met je gezin een knallend feest voor diversiteit vieren? Dat kan op 6 juni 2020 van 20.00 uur ‘s avonds tot 02.00 uur ‘s nachts tijdens de Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park. En dit jaar wordt het een vrolijker en kleurrijker feest dan ooit tevoren.

Diversiteit

Van 20.00 uur tot 02.00 uur staat het Disneyland Park volledig in teken van de diversiteit in het eerste officiële Magical Pride evenement. Geniet van een Pride Parade zoals je er nog nooit één gezien hebt  die trekt door de straten van het Disneyland Park, Disney-figuren die je overal in het park verwelkomen en dit bijzondere moment met je willen delen, de uitzonderlijke kans om tot diep in de nacht te genieten van de spannende attracties in het Disneyland Park, bekende dj's waaronder Mika die je met bonkende beats uitnodigen voor een onvergetelijk feest en nog veel meer magische verrassingen!

dlp magical pride

Playback-magie, en meer!

Er is zoveel magie te beleven voor wie speciaal voor de Disneyland Paris Pride naar het Disneyland Park komt. 

Ten eerste weten we natuurlijk dat jij elke Disney klassieker kan meezingen. Maar kan je dat zo goed dat je de Disney Magic LipSync-Along 2020 kan winnen? Dit is jouw kans om voor een publiek op te treden in het Videopolis Theater, en als ook de jury onder de indruk is, win je zelfs een prijs! De inschrijvingen worden binnenkort geopend, dus hou je klaar! 

Parade

Ga de straten op van het Disneyland Park en maak je klaar voor een indrukwekkende parade die speciaal werd gecreëerd voor de Disneyland Paris Pride, waar Disney Figuren in hun mooiste outfits langskomen op prachtige paradewagens terwijl magische muziek je in de sfeer brengt.

Optredens

Tijdens de avond zijn er enkele optreden van onder andere Mika. In 2019 kon je genieten van Boy George, Years and Years en Corine op het podium bij La Place des Stars voor de Tower of Terror.

Nieuwe snacks

Bewaar de mooiste herinneringen aan dit kleurrijke feest met de Disneyland Paris Pride souvenirs. Zelfs de Disney keuken staat in het teken van de LGBTQ-gemeenschap, het water loopt je in de mond bij onze heerlijke snacks in de kleuren van de regenboog! 

n032890_2026may31_world_magical-pride-2019-rainbow-cake_1280x7202.jpg

Speciale merchandising

Speciaal voor Magical Pride brengt Disneyland Parijs enkele exclusieve, limited-edition 'Rainbow' merchandising uit. Deze zullen beschikbaar zijn in de winkel 'World of Disney' in Disney Village en 'The Légendes d'Hollywood' in het Walt Disney Studios Park vanaf 31 mei 2019.

Prijzen:

 • T-shirt: € 25.99
 • iPhone X/XS case: € 18.99
 • Magneet: € 7.99
 • Sleutelhanger: € 5.99
 • Hoofdband: € 19.99
 • Pet: € 24.99
 • Lanyard: € 9.99
 • Pin: € 6.99
 • Koffietas: € 10.99

Tijdens het evenement zelf op 1 juni 2019, zullen er 3 exclusieve items beschikbaar zijn, namelijk een Magical Pride Lanyard, T-shirt en een Jumbo pin. Deze zijn beschikbaar bij 'The Légends d'Hollywood' in het Walt Disney Studios Park en de pin's bij Chez Marianne (Souvenirs de Paris) nabij de attractie Ratatouille.

Prijzen:

 • Maigcal Pride lanyard: € 9.99
 • Magical Pride T-shirt: € 22.99
 • Jumbo pin: € 49.99

pride-dlp-merchandising-Hd1920-1024x853.jpg

Tickets

Tickets kan je online kopen en kosten €89 per persoon. Er is ook een 'plus' ticket beschikbaar voor €109 per persoon die je toegang geeft tot beide Disney-parken vanaf 16.00 uur in plaats van 20.00 uur. Tot en met 14 februari 2020 krijg je extra korting! Als je 4 tickets koopt, krijg je 15% korting.

Klik op de website van Disneyland Parijs op 'tickets' > 'toegangstickets' en dan op het tabje 'Belevenissen'.

Klik op 'Parken & Tickets' > 'Speciale evenementen' en dan op 'Disneyland Paris Pride'.

dlp-magical-pride-3.jpg
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.