Disney's Halloween Party

Feest en griezel mee met Mickey en Minnie!

In 2020 zullen de Halloween Party's niet doorgaan vanwege het Coronavirus.

Het hoogtepunt van het Halloween-seizoen is de jaarlijkse Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en vele Disney-figuren in het Disneyland Park op 26 én 31 oktober 2019 van 20:30 tot 01:00 uur. De meeste attracties blijven gewoon geopend en je mag bovendien verkleed komen. Maskers zijn niet toegelaten.

Programma

Bekijk hier het volledige programma voor Disney's Halloween Party op 26 & 31 oktober 2019 in het Disneyland Park, inclusief wanneer je bepaalde Disney-figuren kan ontmoeten en hun locatie. Verder vind je er ook alle tijden van de shows, parades en andere entertainment.

Goofy & Max Spooky Space Party

Tijdens Goofy & Max Spooky Space Party, kan je samen met Goofy en zoon Max volledig los gaan op de grootste hits van de afgelopen decennia. Deze interactieve dance-show zal plaatsvinden in Discoveryland. Dans als een robot en laat jezelf volledig gaan op de muziek van een bekende DJ!

Fiesta de los Muertos

Elk uur zullen enkele geheimzinnige wezens het land van doden in Frontierland binnenvallen voor de Fiesta de la Tierra de los Muertos. In Frontierland geniet je ook van een DJ die de hele avond de meeste iconische muziek speelt, waaronder liedjes uit de Pixar-film Coco.

Miguel is opnieuw te zien als pop bij Coco's Hacienda, op het terras van het restaurant Fuente Del Oro.

dlp-cooc-miguel-9.jpg

Are you brave enough?

De show “Are you Brave Enough?” is ook dit jaar opnieuw te zien op de Royal Castle Stage voor het kasteel van Doornroosje. Dit jaar onder leiding van niemand minder dan de zeeheks Ursula. Zij zal samen met slechterikken zoals Gaston, Frollo, The Evil Queen, Jafar, Dr. Facilier en Malificent 5 keer te zien zijn.

halloween

Entertainment

In het Videopolis Theater wordt er een speciale show opgevoerd met de figuren uit de animatiefilm Big Hero 6. Baymax en andere Disney-figuren zullen op het podium verschijnen. Meerdere keren op de avond zullen er speciale projecties te zien zijn op het kasteel.

De Disney slechterikken nemen de Princess Pavilion en Meet Mickey Mouse over in Fatasyland. Hier heb je de mogelijkheid om hun te ontmoeten, handtekening en foto's te vragen. Speciaal voor Halloween zullen ze te zien zijn in hun spookachtige outfits. In het hele Disneyland Park lopen allerlei griezelige figuren rond, zie je speciale lichteffecten en hoor je speciale Halloween-muziek. Vooral bij Big Thunder Mountain in Frontierland en het kasteel van Doornroosje heb je de beste kans om iemand tegen het lijf te lopen.

Wees gerust als je jonge kinderen hebt, want het is niet de bedoeling van de Disney-figuren om hun schrik aan te jagen.

dlp-halloween2017-04.jpg

De Scare Zone in Adventureland

Hou je van griezelen? Dan kan je rond het piratenschip in Adventure Isle terecht in de "Scare Zone". Hier jagen angstaanjagende figuren uit Pirates of the Caribbean je de stuipen op het lijf! Op Skull Rock zal je nieuwe projection mapping zien doorheen de hele avond.

Natuurlijk ontbreekt de enige echt Captain Jack Sparrow niet. Hij loopt de hele avond doorheen Adventure Isle om met jou op de foto te gaan.

Opgelet! Deze Scare Zone is niet geschikt voor jonge kinderen of mensen die vlug schrik hebben. De kostuums en make-up van de Cast Members kan angstaanjagend overkomen.

Parade met licht- en rookeffecten

Mickey's Halloween Harvest Celebration krijgt op 26 en 31 oktober een speciale uitvoering. De Disney slechterikken nemen de parade over met nieuwe dansers, vele Disney-figuren, licht- en rookeffecten. Ook de Drams of Power praalwagen met onder andere Jafar, Scar, Hades en Ursula zal opnieuw te zien zijn.

Tickets & prijzen 2019

De prijzen van de tickets zijn dit jaar aangepast. Je betaalt nu minder als je in een Disney-hotel verblijft. Houders van een jaarpaspoort betalen, zoals gewoonlijk, ook minder. Een overzicht:

  • Normale prijs: € 79 per ticket
  • Als je in een Disney-hotel verblijft: € 69 per ticket
  • Jaarpaspoort Magic Flex of Fantasy: € 68 per ticket 
  • Jaarpaspoort Magic Plus: € 65 per ticket
  • Jaarpaspoort Infinity of Dream: € 58 per ticket

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van Disneyland Parijs. Klik op 'boek nu!' en daarna bovenaan op 'Speciale evenement'. Je ziet dan 'Halloween' als een optie staan.

Prijzen onderhevig aan de veranderingen. Check de prijzen op de officiële website.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.