Reclame

'it's a small world'

Met het iconische liedje dat bij iedereen blijft hangen.

Hijs de zeilen voor een wonderbaarlijke wereldreis, terwijl poppen van over de hele wereld 'it's a small world' zingen.

Openingsuren Refurbishment
Huidige wachttijd Refurbishment
Disney Premier Access Nee
Type Dark ride op water
Openingsdatum 12 april 1992
Locatie Fantasyland

Informatie

Zing het klassieke lied voor wereldvrede mee tijdens deze heerlijke muzikale boottocht verzorgd door alle kinderen van de wereld. Klim vanaf de kleurrijke steiger aan boord en vaar over de Seven Seaways Waterway voor een tien minuten durende bootreis.

Terwijl je langs een prachtig decor van veelkleurig papier-maché, glitter en stof vaart, word je toegezongen door een cast van bijna 300 schatjes in klederdracht uit alle windstreken die in hun eigen taal zingen over harmonie en dans. Reis naar alle zeven continenten en tegen het einde van de reis weet je dat het inderdaad een kleine wereld is.

Van de Zwitserse Alpentoppen tot de gouden Serengeti, de kinderen van de wereld heten je welkom. Maak kennis met een regenboog aan culturen uit verre streken waaronder: Scandinavië, De Britse eilanden, West-Europa, Oost-Europa, Het Midden-Oosten, Azië, Afrika, Antarctica, Zuid-Amerika, Australië en de zuidelijke eilanden van de Stille Oceaan, Amerika en Canada

Voordat je naar huis gaat komen de kinderen nog één keer samen voor een spetterende finale waarin ze ons wijzen op gemeenschappelijke waarden als vriendschap, plezier en geluk. En dat als we de wereld door de ogen van een kind bekijken, we ons realiseren dat we eigenlijk allemaal hetzelfde zijn.

CategorieFamilieavontuur
TypeDark ride op water
Duur9 min
Capaciteit22 gasten per boot, 24 boten
LocatieFantasyland
Disney Premier AccessNeen
Disney Single RiderNeen
Disney PhotoPassNeen
Gemiddelde wachttijd
  • Kort
Geschikt voor
  • Kinderen 3 - 7 jaar
  • Kinderen 8 - 12 jaar
  • Jongvolwassenen
  • Volwassenen
  • Senioren
Toegangstickets
Bekijk welke tickets beschikbaar zijn.

Foto's

Video's

Tips

  • Ondanks dat je met een bootje op het water vaart, word je in deze attractie niet nat.

  • Door de hoge capaciteit van de attractie hoef je hier nooit lang te wachten. Ideaal om deze attractie te doen als het buiten regent.

Opmerkingen

  • Er is geen overstap nodig. Ga de attractie binnen via de uitgang en wacht op de boot speciaal ontwikkeld voor rolstoelen.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.